Servicii

Cu ce ne ocupăm

Website-uri de prezentare și social media

Cu ce te ajutăm noi?

1. Website de prezentare
2. Paginã de Facebook Business
3. Paginã de Instagram
4. Canal de Youtube
5. Compania mea pe Google
6. WhatsApp Business
7. Adresa de e-mail business

Introducerea brandului în viața digitală

Site-ul dvs. web este adesea prima experiență pe care o va avea un client cu afacerea dvs. Asigurați-vă că este o primă impresie bună – și păstrați-vă clienții – cu un design de website-uri captivante și dinamice.

Construim website-uri creative, intuitive și captivante care să atragă și să vă mențină utilizatorii. Website-ul este unul dintre elementele care consolidează credibilitatea, comunică mesajele cheie ale brandului și revine asupra creativității. Ne place să lucrăm cu oameni care apreciază cu adevărat un design bun. Proiectele noastre vă vor face să depășiți competiția și să le oferiți utilizatorilor o experiență captivantă și interesantă.

Permiteți-ne să vă ajutăm la conturarea ideilor dumneavoastră.

Îmbunătățirea experienței clienților/utilizatorilor

Unul dintre cele mai importante aspecte care constituie succesul unui website, în consecință, al business-ului, este ca acesta sa fie user friendly. Așadar, un design centrat pe experiența clientului face ca acesta sa petreacă mai mult timp pe site, să ințeleaga mesajul pe care îl transmite brand-ul, să exploreze mai mult serviciile/produse oferite. Mai mult de atât, în motorul de căutare, Google poziționează pe prima pagină website-urile care oferă o super experiență utilizatorilor.  

Materiale de identitate vizuală

Îmbunătățiți-vă strategia de marketing cu materiale de indentitate vizuala unice si creative. De la pliante, la cărți de vizită, cu ajutorul materialelor noastre promoționale personalizate nu puteți trece neobservați/neremarcați. 

Cărți de vizită

Cărțile de vizită conțin  detaliile cheie de contact ale unei companii. Dar specialiștii în marketing au transformat aceste carduri moderne într-un instrument eficient pentru a atrage clienții. Acestea sunt astăzi o modalitate de a face o primă impresie rapidă clienților.

Pliante

Nu numai că pliantele sunt tangibile, ci adaugă o notă personală mesajului tău. Înmânarea fizică a unui potențial client va crea imediat o relație personală cu aceștia.

Autocolante și Etichete

Autocolantele sunt perfecte pentru ambalare, etichetare și branding în ceea ce privește afacerea dvs.  Când vine vorba de a fi remarcat, autocolantele și etichetele sunt cele mai bune materiale de marketing.

Meniuri

 Se spune că prima mușcătură este cu ochiul, așa că adăugați meniuri creative și îmbucurătoare pe lista dvs. de materiale de marketing.

Postere

Puneți evenimentele în centrul atenției cu materiale promoționale de neratat. De la expoziții la promoții, creați materiale vizuale de înaltă calitate. 

Transcriere audio-video

Așa cum oamenii sunt diferiți, și stilurile de învățare sunt diferite. Exista trei tipuri: vizual, auditiv, chinestezic. Așadar, vă oferim tot sprijinul în transcrierile audio-video ale cursurilor/materialelor necesare. 

Transcriere audio

Transcrierea audio este procesul de conversie a limbajului vorbit în limbajul scris.

Transcriere video

Utilizați serviciile de transcriere video  pentru a converti ceea ce se vorbește în videoclip în text scris, pentru subtitrare.

Traduceri autorizate

Vă punem la dispoziție traduceri autorizate:

  • Engleză-Română
  • Română-Engleza
  • Franceză-Română
  • Română-Franceză
Estimare Gratuită

Cu ce te putem ajuta?